Au mai ramas doar cateva zile pana cand romanii vor sarbatori Invierea Domnului, iar brutarii si cofetarii au pregatit bunatati la foc continuu. Cozonacii sunt cele mai dorite produse atunci cand vorbim despre ceva traditional si dulce. Nici pasca nu va lipsi in acest an de pe masa crestina.
In brutarii si in cofetarii e forfota mare, iar angajatii depun eforturi considerabile pentru a livra la timp preparatele. Acestia lucreaza si in trei schimburi pentru a putea onora valul de comenzi. Pregatirile merg bine, iar noi, chiar daca era liber, am venit la serviciu pentru a onora toate comenzile. Avem chiar si 10.000 de comenzi. Se lucreaza la foc automat pentru ca romanii sa aiba masa bogata.
Secretul unui cozonac pufos si gustos nu sta doar in ingrediente, ci si in pregatirea aluatului si coacerea sa, au dezvaluit expertii culinari. Acestia spun ca toate se pregatesc dupa o reteta traditionala, cu ingrediente naturale. Asa arata cozonacul nostru, ca la mama acasa, un deliciu de Paste!
Pe langa cozonacul traditional, romanii nostri vor sa aiba pe masa de Paste si chec, covrigei, dar si diverse tipuri de prajituri. In diferite forme, cu stafide sau fara, pasca e si ea nelipsita de pe mesele crestine.